Vermogensrapportering

Aangezien elk familiaal vermogen doorgaans organisch door de tijd wordt gevormd en groeit, is het vaak een hele klus om een globaal overzicht te bewaren. Wij administreren en consolideren uw vermogen op een continue basis zodat we een inzichtelijke vermogensrapportering kunnen genereren die al uw vermogensbestanddelen omvat, zowel liquide als illiquide investeringen.

Hierdoor verwerft u inzicht in alle belangrijke facetten van uw vermogen zoals o.a. allocatie, performance, cashflows en fees. Op deze manier kunnen we steeds checken of uw vermogen nog in overeenstemming is met uw investeringsstrategie.

Als family office zijn we perfect geplaatst om een diepgaand inzicht te hebben in de concrete vermogenssituatie van onze cliënten.

Beveiligd online portaal

Via ons beveiligd online portaal heeft u toegang tot uw vermogensoverzicht en heeft u bovendien ook de mogelijkheid om belangrijke documenten (schenkingsaktes, testamenten, contracten, reportings …) te centraliseren in één online beveiligde kluis. Hierdoor heeft niet enkel u en uw partner maar ook eventueel de volgende generaties een duidelijk inzicht in de samenstelling en structuur van het familievermogen. Dit stelt u in staat om onderbouwde beslissingen te nemen zowel op financieel, juridisch als fiscaal vlak.

Clares Vermogensrapporting

Overige diensten

Onze rapporteringssoftware stelt ons in staat diepgaande analyses te maken die u helpen de juiste beslissingen te nemen.

Nieuws

+32 (0)3 460 16 60