Financiële begeleiding

Wij nemen graag de tijd om u en uw familie in alle vertrouwen te leren kennen. Uw wensen, verwachtingen en doelstellingen omtrent uw familiaal vermogen en governance ervan, vormen de basis voor het opstellen van een concreet familiaal investeringsmemorandum.

Een globale strategische activaspreiding, zowel in liquide als illiquide markten, vormt de eerste aanzet van deze investeringsstrategie.

Als uw vertrouwenspersoon zitten wij niet tegenover u aan tafel, maar wel naast u, zonder enig belangenconflict.

Als family office zijn wij de facto geen vermogensbeheerder, omdat dit in tegenstrijd zou zijn met onze rol als onafhankelijk adviseur. De implementatie van uw investeringsstrategie gebeurt bijgevolg via de selectie van uitmuntende beheerders. Doordat we vaak investeringen kunnen poolen voor onze cliënten, hebben wij als family office toegang tot verschillende vermogensbeheerders waarvoor de instapdrempel als individuele investeerder veelal te hoog is.

Clares Financiële Begeleiding
Clares Financiële Begeleiding

Een persoonlijke investeringsstrategie

De opvolging en consolidatie van uw investeringen gebeurt op basis van een uitgebreide geconsolideerde vermogensrapportering waarin inzicht wordt gegeven in o.a. allocatie, performance, cashflows en fees van de diverse vermogensbestanddelen.

Overige diensten

Via pooling van kapitaal heeft Clares toegang tot beleggingsmogelijkheden die anders niet voor iedereen toegankelijk zijn.

Nieuws

+32 (0)3 460 16 60